Leyli Sanat Derneği tarafından yayımlanan SİYAH E-Dergi, 10. sayısı için serbest köşe katkılarını bekliyor. Bu sayının teması “Düşün ve Dinle” olarak belirlendi. 15 Eylül Dünya Demokrasi Günü’nde yayımlanacak yeni sayıda; sesin, sessizliğin, söz hakkının, içsel dönüşümün ve toplumsal diyalogun izini süren işler yer alacak.
Serbest köşe bölümüne yazılı ve görsel her türlü üretimle katkı sunmak mümkün. Deneme, kişisel anlatı, kısa öykü, şiir, illüstrasyon, dijital ya da analog kolaj, fotoğraf gibi türlerde bireysel ya da kolektif içeriklerle katılım sağlanabilir.
Katılım için son tarih: 30 Ağustos 2025, saat 00.00
İçerik gönderimi yalnızca form aracılığıyla yapılacaktır: https://leylisanat.org/siyah-e-dergi-10-sayi-dusun-ve-dinle-temasiyla-geliyor/
SİYAH E-Dergi Hakkında
SİYAH E-Dergi, her sayısı farklı bir tema etrafında şekillenen dijital bir kültür yayınıdır. Sanat, edebiyat, toplumsal cinsiyet, hafıza, mekân ve kimlik gibi meseleleri özgün içeriklerle gündeme taşımayı amaçlar. Yayın, gönüllü yazar ve sanatçıların katkılarıyla kolektif biçimde hazırlanır.
Leyli Sanat Derneği Hakkında
Kadıköy merkezli Leyli Sanat Derneği, ifade özgürlüğünü ve yaratıcı sanat üretimlerini desteklemeyi hedefleyen bağımsız bir sanat kurumudur. Dernek, genç sanatçılar için üretim alanları açmayı, sanat yoluyla toplumsal farkındalık yaratmayı ve kültür-sanatın sivil toplumla ilişkisini güçlendirmeyi amaçlar.
- Neşe Koçak, “Kaybolduğum Şehirler”le prestijli Yunus Nadi Edebiyat Yarışması’nda Ödül Kazandı! - 27 Eylül 2025
- Çanta - 25 Eylül 2025
- Rahmi M. Koç Müzesi’nde Zamanda Yolculuk - 25 Eylül 2025