Yazar: 09:49 Duyuru

Şato Dergi’nin, “Gotik” Dosya Konulu Eserleri Okurla Buluşturduğu “Ağustos-Eylül” Sayısı Yayımlandı

“Karanlıktan Korkmayanların Dergisi” mottosuyla yola çıkan, “korku ve fantastik” türlerinde yayın yapan Şato Dergi’nin, “Gotik” dosya konulu eserleri okurla buluşturduğu “Ağustos-Eylül” sayısı yayımlandı.

Edebiyat, kültür ve sanat dallarına korku teması ile yeni bir soluk getiren dergi; kapılarını her sayı korku, gerilim ve fantastik türlerinde eser üreten, okuyan herkese açıyor.

Avlu, Mahzen, Merdiven, Misafir Salonu, Koridor, Pencere, Kütüphane, Çatı Katı, Arka Bahçe ve Posta Kutusu gibi köşeleri olan dergi, her köşeye özgü farklı türlerdeki metinleri okurla buluşturmaya devam ediyor.

İki aylık periyotlarla okurla buluşan dergiyi, web sitesi üzerinden pdf formatında ücretsiz olarak indirip okuyabilirsiniz.

Şato Dergi’nin tüm sayılarına ve eser alım şartlarına linkten ulaşabilirsiniz: https://satodergi.com/

Visited 8 times, 8 visit(s) today
Close